Design van uw nieuwe website

Design van uw nieuwe website

Hoe belangrijk is het design van uw nieuwe website?

De meeste website designs zijn veel te complex. Door het gebruik van vage termen, creatieve elementen en teveel verschillende kleuren, verliezen zij het doel van de website geheel uit het oog. Een slecht design leidt de bezoekers af waardoor zij de belangrijkste punten overslaan en niet doorklikken op wat daadwerkelijk belangrijk is. U verliest daardoor klanten.

Wilt u een website laten maken, kies dan voor een goed design. Een goed design valt niet op! Want uw website draait niet om het design maar om de woorden die erop staan, de producten die u aanbiedt en de problemen die u daarmee oplost. Een goed design leidt de aandacht automatisch naar deze belangrijke punten zonder met “pijlen” te hoeven werken.

WordPress websites en kwalitatief design

Wilt u een WordPress website laten maken? Dat is een slimme keus! WordPress is een prachtig CMS met vele mogelijkheden en een gebruiksvriendelijk dashboard. Bedenk vooraf wel heel goed wie u uw nieuwe WordPress website wilt laten maken. Wellicht heeft u gezien dat de prijzen voor het maken van een website sterk uiteen lopen, dat is niet zonder rede.

WordPress heeft namelijk een groot aantal templates die ingezet kunnen worden. Dit zijn standaard designs die alleen nog maar gevuld dienen te worden met de informatie van uw bedrijf. Dit is niet heel veel werk. Echter heeft u ook geen unieke website want duizenden andere bedrijven gebruiken dit zelfde design.

Design van uw nieuwe website

Kies liever voor een echte webdesigner, deze zal uw WordPress website vanuit een lege pagina geheel naar uw wensen opbouwen met programeer codes. Het gevolg is een unieke, zeer professionele website die geheel werkt zoals u dat wenst. Een website waar u daadwerkelijk iets aan heeft en die uw bedrijf naar een hoger niveau zal tillen.

Wat maakt een WordPress website goed?

Een kwalitatief goede WordPress website is dus gemaakt door een professionele webdesigner. Uw website straalt rust uit, laat direct zien om welke producten of diensten het gaat. Bij Webactueel staat er een heel team met professionals voor u klaar om aan de slag te gaan met de ultieme website voor uw onderneming. Na een uitgebreid kennismakingsgesprek waarin we samen met u brainstormen over de ideeën voor uw nieuwe website, kunnen wij een prijsopgave doen. Deze prijs zal ongeveer rond de 1500,- euro liggen.

Uiteraard bent u na dit kennismakingsgesprek nog nergens aan verbonden. U kunt uiteraard nadenken over onze aanbieding en alle punten nog eens rustig de revue laten passeren. Wilt u uw nieuwe website laten maken door Webactueel? Dan gaan wij hard aan de slag om binnen 3 weken de ultieme website voor u te maken!

Online marketing by Santi-Webdesign.nl

Vergelijkbare berichten